Iată cum tinerii și tinerii absolvenți nu se înghesuie la munci grele și prost plătite. Ce de căcat sunt tinerii, nu-i așa? Noi, pe vremea noastră, răsturnam munți cu umerașul, iar ei nimic.

Doar că nu, nu e așa. Sunt oameni tineri, care au speranțe de la viață. Oameni care, surprinzător, sunt susținuți și de părinții lor, în căutarea acestor speranțe. Oameni care nu vor ca, de la 20 de ani, să se îngroape în căratul de cărămizi pe șantier, ci caută o șansă, care ar fi ea, la o viață mai bună.

E extrem de twisted articolul, din punct de vedere uman. Pentru că îi arată cu degetul ca pe ultimii oamenii. Uăăăă, uite la tatuatul ăsta, nu vrea să muncească. Ba vrea, doar că nu vrea să care saci de ciment, zilnic. Nu vrea să se abrutizeze, să intre în cercul vicios al muncii până la epuizare, din care nu mai reușești să mai ieși. Câți oameni care cară cu spatele chestii zi lumină și care și-au schimbat viața, făcând un curs de calificare, o școală profesională, ceva, știți? Exact.

Tinerii noștri, tinerii din ziua de azi, își știu valoarea pe piața muncii. Nu mai sunt umili ca noi, cei care eram la coadă la interviuri și auzeam urlând dinăutru Cât vrei, bă?? Păi mai am 100 ca tine la ușă. Și chiar mai eram 100, la ușă și speram să îl dea pe ăla afară în șuturi, deja înjumătățind suma pe care o aveam în cap să o cerem.

Digi24 e un post de căcat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.