Se dă acest film, luat de aici, embedul facebook refuză să funcționeze.

Acum, nu știu exact dacă polițistul este polițist adevărat sau gardian public făcut polițist local și pus să dirijeze traficul. Dar în ipoteza că e polițist real, care e rolul lui? Adică…ăla era beat la volan, lovise o mașină, punea în pericol oamenii din jur, polițistul avea tot dreptul să scoată arma și să îl scoată și pe el din mașină, viu sau mai puțin viu. De altfel, se vede și când pleacă, era să ucidă o grămadă de oameni în care intra direct. Polițistul se roagă de el, haideți domnu, jos din mașină, ce dreaq.
Nu sunt adeptul brutalității poliției, dar în unele cazuri, e absolut necesară. Doar că polițiștii români sunt curajoși cu fraierii ochelariști, băbuțele din piață, pensionarii, de astea.

În rest, eroismul jandarmilor este binecunoscut, rezolvă orice situație. Dacă Nu au fost femei și bătrâni, au procedat cu prudență, dar cu eroism.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.