Toată lumea știe că îl detest pe Băsescu și că voi merge la vot doar ca să votez contra celui care se dorește micul Putin din est. Deci se presupune că aș fi de partea opoziției. Dar aș vrea să îmi explice cineva cu mai multă experiență, o chestie.

Deci se știa că Băsescu dorește să bage referendumul populist cu limitarea numărului de parlamentari, da? Se mai știe că conform constituției răhățite în sprijinul lui Iliescu de Antonie Iorgovan, fie-i numele blestemat și să ardă etern în focurile iadului unde meritat a ajuns, președintele are dreptul de convoca referendum când vrea mușchiul său, iar consultarea parlamentului este pur formală.

No, în situația asta și fiind clar încă de când a fost dat jos Boc că toată campania pedelistă se va baza pe pensiile parlamentarilor și pe refuzul lor de a renunța la locurile din parlament, să îmi explice cineva DE CE PARLAMENTARII AU VOTAT CONTRA REFERENDUMULUI? Știind că în acest fel nu fac decât să îi aprobe campania lui Băsescu și, implicit, un nou mandat de 5 ani?

De ce nu au votat simplu PRO, pentru că oricum știau că referendumul se va face, astfel practic închizând gura trompetelor care acum urlă că micul chior de la Cotroceni luptă pentru popor?
De ce?

Si pentru ca tot vorbim de politica, etica si altele, ia uite ce e pe varujanvosganian.ro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.