rromânii mănâncă japoneze, dar japonezii nu mănâncă rromâneze.

Redevenind serioşi, acum câţiva ani, şeful căilor ferate japoneze a demisionat, pentru că ÎNTREAGA cale ferată japoneză avusese o întârziere anuală de 3 minute şi jumătate. 3 MINUTE! Probabil că ulterior tipul şi-a tras şi un seppuku delicat, dar nu i-a mai păsat nimănui, onoarea căilor ferate japoneze fusese reparată.

Ce face şeful căilor ferate rromâne când trenurile din rromânia întârzie absolut toate, cu diferenţe uriaşe, când distanţa Bucureşti-Constanţa, de 225 de kilometri, e acoperită în 5 ore, când la cea mai mică urmă de zăpadă sau soare face imposibilă circulaţia pe calea ferată, trenurile sar de pe şine mai rău ca fetele pe bar in twice şi MULTE altele?

Simplu, rezolvă problema întârzierilor mărind în mod oficial durata de timp în care trenurile ar trebui să ajungă la destinaţie. Mi se pare cea mai tare rezolvare. Nu ajunge la timp? Ar trebui să îţi dau despăgubiri că ai pierdut legătura sau avionul? Nu-i nimic, rezolvăm. Cât trebuia să facă trenul? 3 ore? Greşit, trebuia să facă 5.
NA! CFR FTW!