Cel din print screen este Felix Tataru, unul din motoarele din spatele fostei coalitii pentru famiglia, cea care propovaduia iubirea, dar doar pentru unii si conform intunecarii din capul mare al femeii tipului de la Bere Gratis.

Bine, desi e un habotnic jenant, ii suspectez implicarea doar pentru muntii de bani impinsi din USA aici, pentru promovare. Da, ăia pe care ii vedeti cu pancarte cu Iisus, jworg si restul.

Dacă nu știți, IPS Himen este dovedit turnător al securității, și-a turnat colegi, oameni sub spovedanie, tot tacâmul activităților pentru care te ridică securitatea în grad. Uite la domnul Daniel Ciubotea ce bine a ajuns.

Cei ce i-o dau din volé sunt niste braileni de-ai mei.

Astăzi trecem printr-o mare încercare privind sănătatea trupului și anume epidemia cauzată de coronavirus. Bolile cauzate de epidemie sunt, spun Sfinții Părinți, certări sau cercetări ale lui Dumnezeu. Certări pentru păcatele noastre, cercetări pentru întărirea noastră sufletească în credință

zicea sfântul părinte când încă nu știa că dumnezeu bunuțul tocmai îl certase cu niște coviduț. Mno, poate îi mai încearcă și pe alții, drept mustrare pentru contribuția lor la bătaia de joc numită referendumul pentru familie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.