Alianța Dreapta Unită, sau cum dreaq le zice, este formată din partidul personal al lui Băsescu, partidul personal al lui Orban și partidul personal al lui Ghinea, Barna și Voiculescu. PMP a avut vreo 6% la precedentele alegeri, partidul lui Orban zero, pentru că există doar ca Orban să aibă un loc pe undeva, iar USR 15? Parcă? Iată că, după doar 4 ani, se pare că toți la un loc au cât procentele PMP-ului. Practic, dacă candidau singuri, USR nu făcea pragul electoral și e posibil chiar să nu îl facă nici acum, că la alianțe e 8%.

Mai țineți minte când Barna nu și-a dat demisia, după alegeri, când a pierdut? Atunci a începutdegringolada. Momentul când gunoaiele astea, Ghinea, Barnea au luat partidul pe nume propriu și s-au pișat pe toți, fie membri, fie alegători.
USR trebuie să se desființeze. Nu cred că sub conducerea lui Lasconi s-ar schimba ceva, cât timp în partid sunt aceleași gunoaie ca până acum. Lasconi trebuie să își facă un partid propriu, să îi cheme pe cei dați afară de gașca Barna-Ghinea-Clotilde și să pornească de la zero, cumva, o reconstrucție.

Nu mai vrem. Nu mai vrem Barna, Ghinea, Cioloș, Clotilde. Nu. Mai. Vrem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.