Observ cu interes cum lumea bate câmpii cu grație despre ce scor electoral incredibil au obținut PSD plus PNL, vai, dar nu are cum 53%, e imens, unde ne ducem, ca țară, oameni buni?
Aș vrea doar să vă spun că sunteți proști ca niște pui de gâscă.

Ați avut vreodată curiozitatea să aflați ce procentaje, împreună, au avut PSD și PNL la ultimele alegeri, 2020, când ne salva Johannis de PeeeeeHeeeeeSeeeeeDeeee? Nu? Vă zic eu. 53.2% Scorul ambelor partide, adunat.
Dar în 2016 ați avut curiozitatea să căutați? Nu? Au avut, scor cumulat, 66.2%. Alianța USL, dacă nu o mai țineți minte.

Practic, o idee genială de marketing, pentru că e o idee de marketing, nimic altceva, a prins cum nu se poate mai bine la o turmă de oi. Da, clar, iată, au legitimitate, au făcut bine, poporul i-a votat. Nu, băi loazelor, poporul îi votează așa dintotdeauna, doar generațiile de proști se schimbă și acum sunteți voi la rând.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.