Am intrat, din greșeală, pe digi24, căutând o prostioară. Greșeală, zic, pentru că de când folosesc news.ro, ideea de a accesa alte situri de știri românești îmi încrețește pielea. Numai gândul de a mă întoarce la INCREDIBIL, I-A DAT CĂDERE, VEZI CE A FĂCUT TUDOSE IERI!!! mă face să îmi fie rău, fizic. Și nu am fost dezamăgit:

Acte de o cruzime inumană se petrec la câţiva kilometri de Bucureşti. Un câmp de lângă Autostrada Bucureşti – Piteşti este înţesat de câini ciuruiţi de gloanţe şi schelete de animale. Un inginer de la Ocolul Silvic este autorul masacrului, spun localnicii care au şi făcut plângeri la Poliţie împotriva lui. Cu atât mai terifiant e cu cât acolo sunt cel puţin trei zone foarte frecventate: o benzinărie, un motel-restaurant şi un loc de scăldat.

Deci poftim? Care e cruzimea inimaginabilă atunci când împuști câini vagabonzi care inundă un teren de vânătoare și trebuie exterminați? Ar fi trebuit tăiați, creștinește, uman, precum porcii ortodocși de ignat? De ce e crud să irosești un glonte pe un câine?

Ionel Predan, şef Ocol Silvic Bolintin: A fost o acţiune de combatere a răpitorilor. Câini hoinari. Asta înseamnă că nu are stăpân şi este sălbăticit. Acolo nu s-a împuşcat abuziv.

Desigur, articolul este biasat până la sânge și este vizibil făcut de o doamnă care simte cățelandria până în vârful uterului. Suntem anunțați că localnicii au făcut anchete, că inginerul este un ucigaș și alte mizerii de astea care sfidează bunul simț și logica. Adică de ce să nu se hrănească bieții cățeluși cu iepuri și fazani, când ar putea să o facă, nu?

Între timp, se pare că oamenii care sunt angajați la ocolul silvic nu au voie să protejeze terenul de vânătoare de câinii sălbateci, pentru că, în românia, câinii vagabonzi sunt animal mai protejat decât vaca în India.

În rest, sănătate multă celor de la digi, au reușit să ducă situl ăla în gunoi masiv.