Una din chestiile pe care NU  trebuie să le treci cu vederea atunci când pleci din țară cu mașina, de tot sau pentru o perioadă mai lungă, este să ai grijă de ITP-ul și asigurarea mașinii.

 

Ca idee, ITP-ul se dă, de anul acesta, pe perioadă de un an, așa că nu vă agitați prea tare, dacă nu aveți mașini noi. Că așa m-am agitat eu ca să aflu că de fapt i-am prelungit expirarea cu vreo 3 luni.

 

RCA-ul, în schimb, dacă expiră anul acesta, obligatoriu de luat, de preferință de la eMAG, pentru că livrare la timp și prețuri bune. Nu vă jucați, pentru că la colegii din deutschland, amenzile sunt foarte mari și nimănui nu îi pasă de tehnicile de negociere românești gen <em>Haideți, șefu, mă grăbeam, îmi făta vaca.</em>

 

Și la asigurare neapărat o carte verde, pentru că deși avem impresia că nouă nu ni se va întâmpla nimic, există șansa să se întâmple. Ca dovadă, toți ceilalți care credeau că sunt intangibili.

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.