hotel-ibis

Ați observat vreodată că atributele fizice ale unui om sau ale unei femei sunt oarecum definitorii în senzațiile pe care le ai la adresa sa? Ieri, de exemplu, fata care m-a servit la Diner Food, restaurantul de lux unde iau eu masa de prânz, avea mâinile mai mari decât mine. Dar mari, nu așa, mari.

M-a pufnit râsul, pentru că mi-a adus aminte de pățania unui prieten, legată de mâinile mari.
Pățania e veche, de pe vremurile când mIRC-ul era la putere (nu că nu l-am folosi în continuare pe chat). Agață omul nostru o tipă pe mIRC. Fata din Roșiorii de Vede, asistentă medicală pe undeva. Între ei se încropește o frumoasă relație la distanță, lui îi plăcea de ea, ei de el, totul era bine. Se făcuse inclusiv schimburi de poze explicite, așa că știa cum arată, știa că nu e grasă, că e frumușică, totul era bine și frumos.

După o perioadă, ea are drum în București și decid să se întâlnească seara la ea la hotel. la Ibis. E important numele hotelului, o să vedeți imediat de ce.
Bun, face ăsta dușul lunar, se îmbracă în chiloții cei buni și hai la întâlnire, cu inima spărgându-i pieptul de emoție.

Ajunge la hotel, bate la ușă, ea îi deschide. Înăuntru, penumbră, lumânări peste tot, miros de bețișoare parfumate. Ea vine la el, îl ia în brațe. El, în sfârșit liniștit, o cuprinde în mâini, o sărută, o mușcă, o iubește, o devorează pe drumul spre pat.

Pat unde ajung încolăciți strâns în patima iubirii. Ea îi dă tricoul jos și începe să îl descheie la curea, îi dă jos pantolonii, chiloții cei buni… El, plin de pasiune, coboară ochii în jos și…încremenește. Pentru că tipa avea cele mai mari mâini pe care le văzuse vreodată. Pur și simplu când i-a luat organul în mână, organul a dispărut, înghițit în palma de tractorist al simpaticei domnișoare.

Din ce știu eu, au reușit să facă sex în seara aceea. Nu s-au mai văzut niciodată, au ajuns la concluzia că e nepotrivire de caracter.

De ce era important hotelul Ibis?
Pentru că i-a salvat viața, la Ibis nu se deschid ferestrele, iar primul impuls al tipului a fost să sară pe geam.