Europarlamentarul Dacian Cioloș a spus că va propune tuturor „partidelor de opoziție” proeuropene să se alieze și să meargă cu liste comune la alegerile prezidențiale și locale. De asemenea, el vrea ca în această alianță să aibă loc alegeri preliminare pentru desemnarea unui candidat la președinție și la primăria Capitalei.

Dacian Cioloș, agentul PSD infiltrat în opoziție, și-a adus aminte că vin alegerile. Și că partidul de buzunar pe care îl conduce NU A CANDIDAT NICIODATĂ SINGUR ÎN ALEGERI, întotdeauna a fost doar o larvă care a parazitat un partid mai mare. Ultima realizare fiind atunci când au parazitat USR, s-au văzut aleși, după care și-au dat demisia din acel partid, care nu îi mai reprezenta.

Sigur, spectrul alegerilor vine grav asupra prietenului Dacian care, dacă va candida doar cu partidulețul său, din care, ca membri marcanți îl notăm pe dl. Cătălin Teniță, care a ajuns parlamentar suflând în urechile corecte și care s-a remarcat, ca parlamentar, prin proiecte legislative precum oprirea obligatorie a motoarelor la semafor. Reper nu că nu atinge pragul electoral de 5%, nu atinge pragul de 2%. Prin urmare, Dacian trebuie să facă ceva, să poată parazita altă alianță care să îi mai ofere o sinecură de 4 ani pe undeva, de preferință la parlamentul european.

Să sperăm că nu reușește să prostească pe nimeni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.