Am primit un spam de la durex, cu ceva campanie declanșată de ei, WHEN IT’S ON IT’S ON. Teoretic, nu aș fi băgat-o în seamă, doar că mi-a atras atenția o chestie. Ba nu, de fapt au fost două.
Prima ar fi că, zic ei, 34% dintre băieți preferă să facă sex fără prezervativ și recunosc că vor încerca să își convingă partenerul să nu folosească. Iar asta e ceva rău. Bine, ei nu zic că e rău, dar din formulare, e grav de tot.

FFS, asta e ceva rău? Asta înseamnă că 66% din cei intervievați preferă să facă sex cu prezervativ, lucru care mi se pare de domeniul fantasticului, având în vedere, în primul rând, popularitatea zero a respectivului cauciuc și, în al doilea rând, prețul infam al prezervativelor, care sunt COMPLET ȘI TOTAL prohibitive.

Al doilea lucru care mi-a atras atenția a fost filmulețul ăsta. Aveți răbdare să îl urmăriți până la capăt.

Dacă n ați avut răbdare să vă uitați, vă spun eu că un grup de tineri englezi sunt întrebați ce părere au dacă fata pe care au cunoscut-o într-o seară și au dus-o acasă are un prezervativ la ea. Și toți sunt Oau, da, e foarte tare, aș respecta-o enorm, așa e o tipă adevărată, minunat, da da, tânără liberă și independentă, hell yeah.

Și acum, toată lumea în cor.
Ce părere aveți voi despre tinerele care poartă prezervative la ele, în caz de pică ceva?
Mulțumesc.