M-am uitat zilele astea și m-am crucit de cât de duplicitari sunt oamenii. Vasi Rădulescu, vestitul medic de internet, a fost prins furând niște articole de pe net de către nimeni altul decât cealaltă vedetă, Godină. Evident, Vasi a dat-o la întors că nu el, că niște colege medici, el doar a rămas cu încrederea violată în toate orificiile și că regrete eterne.

Anyway, ceva minor, într-o țară caracterizată de furt, unde accederea la funcții implică furtul și toată lumea acceptă asta, pentru că A furat, dar a și făcut, nu e nimic surprinzător. Reacțiile oamenilor, în schimb…

Deci da? Vasi, ești divin, nu ai făcut nimic rău, datorită ție apele și-au schimbat cursurile, avem nevoie de mai mulți ca tine, serviciile aduse de tine depășesc cu mult această greșeală minoră.

Aceiași oameni care au cerut răstignirea lui Ciucă pentru că a copiat la doctoratul mizerabil ce l-a făcut ninja, da? Ciucă fiind unul din generalii români care chiar a fost pe front și și-a riscat viața, la propriu, pentru țară, în timp ce Vasi scrie pe net.

Sancta miseria, sancta simplicitas. Furtul e furt, indiferent cine îl face și trebuie tratat ca furt. Ce-o să zică Vasi acum? Hai, men, că nu e grav, ia uite cum sunt fanele pe mine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.