În acest moment, domnul Ostahie, de la Altex, tocmai și-a făcut seppuku cu o katana Myria, pentru că el, în timp ce ăștia făceau TOATE EFORTURILE să ajute medicii în lupta asta nebună cu virusul, vindea lapte praf la suprapreț, pentru că așa se face businessul cum trebuie.

În rest, nu uitați, donațiile continuă. Ca să aveți o satisfație, de când am început noi subiectul, s-au strâns 1 milion de lei. Aventura continuă. 1 leu poate face diferența dintre viață și moarte.

Două ventilatoare de înaltă performanță Mindray SV600 achiziționate prin intermediul platformei „Donează pentru linia întâi” au ajuns la Spitalul Județean Suceava și la Spitalul Clinic Victor Babeș din București, sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență. Ventilatoarele dispun de tehnologii avansate de asistență clinică îi ajută pe medici să salveze vieți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.