Mananca frate astia, ceva de speriat. Gulere albe. Am observat ca intotdeauna astia care se dau tipi cu bani si situatie, sunt cei mai hapsani dupa mancare moca, multa si buna.
Ma uit la un tip, si-a pus pana acum, 4 ochiuri, 2 portii de cremwursti, 2 farfurii mari de bacon prajit, croissante, vreo 6 pahare de suc. Unde intra mama in el atata?
Cred ca micul dejun de la Caro e unul din cele mai bune vazute vreodata. Cammembert, Tymbark, Actimel, Nesscafe, in prezentari originale, proprii firmelor producatoare. Fata de micul dejun de la Phoenicia, de unde plecam intotdeauna flamand, pentru ca nu imi placea amalgamul ala de lucruri de proasta calitate, aici am probleme in a alege. Probabil Caro nu e administrat de arabi.
Dupa cum va spuneam, Vidieanu are cea mai mare popularitate printre bucuresteni. Zice englezul ala de la revista presei de pe antena3, Radu Cazan. Deh, prostia nu cunoaste limite, din pacate. Lasa ca o sa mai platiti borduri de la Marmosim inca patru ani, ca trebuie sa manance si gura lu` familia lui.
Mda, am dat cu oua pe tastatura laptopului. Fuck.
Another boring day.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.