De multe ori în viață mi-am dorit să le fac asta nemernicilor care te blochează în parcare, pentru că au ei treabă și aia e.
Pe vremea când la rondul de la alba iulia nu era parcare, aveam treabă acolo aproape zilnic. Zi de zi, în fiecare zi, îmi găseam mașina blocată de 1-2 imbecili, fără absolut nici o jenă. O singură dată am găsit o skodă nebagată în viteză și am împins-o în mijlocul străzii și aia a fost cea mai satisfăcătoare zi pentru mine.

De fapt, nu aceea a fost cea mai satisfăcătoare, ci atunci când eram la happyfish și un dobitoc a blocat practic toată parcarea, că așa a vrut el. Ceva opel mic sau fiesta, așa că ne-am strâns toți și i-am luat mașina pe sus, băgându-i-o fix între 2 garduri metalice, practic nemaiavând cum să iasă decât pe aceeași cale, adică pe sus. Subsemnatul s-a ocupat și de dezumflarea cauciucurilor.

Să fie.
Ah și vă rog, nu mă luați cu mizerii gen mașina nu are nici o vină și altele. Un vecin din Constanța și-a dus nevasta la spital cu taxiul, să nască, pentru că avea parcarea blocată, iar când s-a dus la ăla l-a ușă, l-a trimis la plimbare, să vină mâine dimineață, că la ora aia oamenii dorm.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.