idioti

Update:
Reprezentanţii Metrorex au declarat, pentru „Adevărul“, că nu au autorizat organizarea evenimentului şi au luat legătura cu Poliţia. În cazul în care duminică se vor urca în metrou călători care vor purta doar lenjerie intimă, aceştia vor fi amendaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/nhsr5g

Sau cum să devii grotesc în public, cu scopul ca alții să facă conținut pe spatele tău și, ulterior, bani din vânzarea acestui conținut.

No Pants Subway Ride este un eveniment global care se intampla an de an si care a inceput in 2002 in New York, la initiativa Improv Everywhere. improveverywhere.com/

La eveniment vor participa cel putin alte 60 de orase din lume, acesta fiind primul an pentru Bucuresti.

Probabil te intrebi… De ce?

“In esenta, Improv Everywhere este despre distractie. Credem cu tarie in “distractia organizata”. Activitatile noastre sunt o sursa distractiva de entertainment pentru participanti, pentru cei care se intampla sa fie acolo si sa ne vada live si pentru cei care ne urmaresc video-urile. E o reala satisfactie pentru noi cand venim cu o idée si o facem sa prinda viata. Prin ceea ce se intampla, speram ca aducem senzatii tari in locuri care in mod obisnuit sunt lipsite de asa ceva si le oferim oamenilor o experienta unica si o grozava poveste de spus. Iesim sa demonstram ca o farsa nu trebuie sa implice umilinta sau jena, ci ca pur si simplu scopul ei e sa faca pe cineva sa rada, sa zambeasca sau sa se opreasca sa observe pentru cateva momente lumea din jur.”

Condițiile de participare:

1) Dispus să iti dai pantaloni jos in metrou
2) Abilitatea de a menține un ton indiferent despre asta
3) Bilet de metrou Valid

Probabil te întrebi de ce?
Pentru că sunt suficienți fraieri pe lume.

via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.