Dacă până acum am avut reduceri ici și colo, începând de azi și până pe 14 noiembrie, la Elefant avem o adevărată explozie de reduceri și oferte bune la carti, parfumuri, jucarii, ceasuri, cosmetice, home&deco si multe altele.

Iar la Elefant lucrurile sunt bune. Orice ai dori, din categoriile de mai sus, sunt toate la un loc, indiferent dacă vrei ceva simplu sau, brusc, simți nevoia să îți reamenajezi casa. Se poate plăti cu cardul ÎN 3 RATE și ai 30 de zile la dispoziție să returnezi produsele, dacă asta dorești. Si poti alege livrarea la easybox, lik-a-boss.

Ce ați putea lua, vă întrebați? Niște recomandări, atunci.

Jennifer L. Armentrout – Din sange si cenusa
Aleasa de la nastere sa fie cea care sa le ofere oamenilor calea spre o alta lume, Poppy nu a simtit nici o clipa ca propria viata ii apartine. Viata Fecioarei este una solitara. Nu trebuie sa fie niciodata atinsa sau privita. Nu trebuie sa i se vorbeasca, iar placerile de orice fel ii sunt total interzise. In vreme ce asteapta ziua Ascensiunii, ea ar prefera sa isi petreaca timpul alaturi de gardienii castelului in care traieste, luptand impotriva fortelor raului care i-au ucis parintii, decat sa se comporte astfel incat sa fie considerata vrednica de catre zei. Insa alegerea nu i-a apartinut niciodata ei cu adevarat.

Leigh Bardugo – Regatul umbreleor
Falia Umbrei, un tinut invaluit in bezna, populat de monstri, distruge treptat Ravka, o natiune altadata mareata. Alina, o fata orfana, singuratica, descopera ca poseda o putere unica, ce o face sa patrunda in lumea elitei magice a regatului – Grisha. Ar putea ea sa destrame vraja demonica a Faliei Umbrei, eliberandu-si tara?

Un set de cărți care prefigurează în ficțiune ce se întâmplă acum în lume, la un preț infim
H.G. Wells – Time Machine
Charles Dickens – Hard Times
Jane Austen – Pride and Prejudice
F. Scott Fitzgerald – The Great Gatsby

Și un pachet care nu trebuie să lipsească în nicio casă.
Harry Potter Box Set: The Complete Collection – J.K. Rowling

Care e parfumul care te caracterizează?

La mine sunt 3, în ordinea apariției în viața mea.

Apa de toaleta Bvlgari Man, 60 ml, pentru barbati
Apa de toaleta Davidoff The Brilliant Game, 100 ml, pentru barbati
Apa de toaleta Jean Paul Gaultier Ultra Male Intense, 75 ml, pentru barbati

Bulgari imi ramane intr-un loc special in suflet, pe motive de tinerețe și altele din vremea aia.

La ceasuri voi rămâne întotdeauna un clasic.
Ceas U.S. Polo ASSN. Ambassador USP4819BL

Pentru jocuri de societate, Catan rămâne preferatul.

Nu știu dacă v-ați luat brad încă, dar dacă nu, vă recomand unul artificial și drăgălaș.

Iar pentru doamna din viața dumneavoastră, un epilator IPL, la un preț la care nu l-am mai văzut de foarte, foarte mulți ani, cam de când i-am luat eu doamnei mele, care îmi mulțumește și acum.

Happy shopping tuturor!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.