Sincer să fiu, nu știu ce reacție corectă să am la condamnarea cu suspendare primită de Becali (în paranteză fie spus, Becali 3 ani pentru că i-a sechestrat pe HOȚII care l-au jefuit, Huidu 4 ani pentru uciderea a 3 oameni. Toți cu suspendare).

Să mă bucur că justiția și-a făcut datoria și a pedepsit un boșiman care se crede la oi și consideră că poate cumpăra orice?(nu că nu ar fi adevărat). Să mă bucur că au fost condamnați oamenii care au făcut asta la îndemnul lui Gigi?
Să fiu trist că un om care și-a făcut dreptate, a fost condamnat la închisoare?

Pentru că, să fim serioși, crede cineva că minunata justiție rromână i-ar fi prins pe hoții mașinii? Sau ar fi recuperat mașina? Pe naiba, nu se întâmpla nimic, eventual plăteau asigurările, dacă oierul ar fi avut asigurare, altfel oricum mașina era peste graniță de mult, acum deja era la programul rabla din Luxemburg.

Da, știu, nu e bine să îți faci justiție singur. Right. Îl știți pe negrul condamnat la moarte în state pentru că i-a ucis pe violatorii fiicei sale, condamnați la muncă în folosul comunității? Au făcut și un film după el.

Și-a meritat moartea, nenorocitul. Cine e el să se pună cu justiția?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.