2 băieți au intrat pe teren în timpul meciului de Cupa UEFA, purtând tricouri prin care protestau la adresa mizeriei făcute la adresa Universității Craiova. În paranteză fie spus, a cere dreptate la UEFA și FIFA e o acțiune atât de naivă, încât te pufnește plânsul. Acolo de-abia este mafia reală. Acolo se fac banii grei. Acolo se preferă mai mulți arbitri în locul verificării video, ca să nu se strice jocul și rezultatele așteptate. Acolo e totul. Dragomir și Sandu sunt niște pizduline naive față de rechinii de acolo.

Revenind. Comentarii la poze.

Robert Arnold olteanu masi, ne face tara de rusine

Iordache Paul Sunteti niste terminati cu totii !!!Puscarie p viatza celor care distrug fotbalul intrand pe teren !!!Hulaganii dastia ne fac TARA de ras !!!

Ionut Mihai Boschetarii nenorociti!!! Nu se putea sa nu aratam noi ca suntem romani

Nu mai continui cu citatele, sunt câteva sute.
Aș vrea doar să spun câteva cuvinte dedicate.

ALO PELUZA, TRĂI-V-AR ȘEPTELUL. Pușcărie pentru că a intrat pe teren? Mă istericilor, e un MECI DE FOTBAL. Atât. Nu e compania de rachete de la Corbeanca, nu e obiectiv strategic care pune în pericol viața omenirii, e un CĂCAT de meci de fotbal. Atât. Omul nu a făcut rău, nu a lovit pe nimeni, doar a protestat împotriva unei nedreptăți flagrante, peste care toată lumea a pus batista pe țambal. Și a protestat intrând pe teren, nefăcând nimic altceva.

Cât despre făcut țara de râs… dragii mei, țara de râs o fac cei ce conduc fotbalul rromânesc. Nu cei ce protestează prin toate mijloacele, în disperare de cauză, împotriva mizeriilor făcute de sandu și dragomir.
Anii de comunism v-au făcut să vă pierdeți tot bun simțul ce vine cu libertatea. Sunteți ca niște oi duse la tăiere, încolonate și voioase, oi care le mușcă cu ură pe cele ce încearcă să se salveze de la moartea sigură, evadând din pluton.

Amintiți-vă, e doar un meci de fotbal.
Atât.

Pozele sunt de pe gsp. Nu dau link. Că pot. Și eu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.