Serviciul de emitere a rovinietei şi a taxei de pod ar putea funcţiona miercuri cu dificultate, în intervalul orar 01:00 – 03:00, din cauza unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic, a anunţat marţi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Bine, se știe că băieții vor sta la coadă înainte de pod, ca să ia peajul înainte de trecere. Deși scrie peste tot că poți să îl plătești până la ora 24 a zilei următoare. Dar ce e-n mână nu-i minciună.

De fapt, eu eram așa, semicurios, cine a făcut sistemul ăsta informatizat? UTI? SIVECO?

Ca trolling, la cât de varză sunt sistemele informatice naționale, IT-iștii români au cea mai proastă reclamă posibilă. În locul lor m-aș recomada moldovean, sincer, au reputație mult mai bună.

Și încă ceva. E de remarcat că, imediat ce vine vara și aglomerația pe șosele, sistemele informatice românești cad, toate șoselele și autostrăzile intră în reparații, de obicei până la sfârșitul lui august. V-am mai povestit, mai demult, că unul din capitolele din manualul rus de distrugere a unei țări este dedicat acestei dezordini organizate, care distruge moralul locuitorilor și îi face să fie suspicioși, nervoși, irascibili.

Știu, pare incredibil. Well, s-au făcut și chestii mai nașpa de atât. Dar, dacă vreți să ripostați, aveți o soluție simplă. Nu mai mergeți la mare! Ce tot atâta mers la mare? Cheltuiți bani ca să își ia statul taxe, să aibă Dragnea ce să ducă în Brazilia. De aia nu se fac autostrăzi, că românul trebuie să muncească, nu să se plimbe! Plimbatul e pentru străini! De aia și pașapoartele se eliberează greu…

Mai stați și acasă!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.