Acum 3 luni, a ieșit soacră-mea la pensie, sătulă de toate mizeriile useliste cu pensii și alte rahaturi. Aia e, pensie de ani lucrați, nu de limită de vârstă, dar scapă de Cioracu. Și aici începe distracția.

Vine decizia de pensionare, pensia la ceva gen jumătate din cât ar fi trebuit să fie, după calculele contabilei. Sună la pensii, nu doamnă, ăsta e calculul, asta e, mulțumim pentru contribuția adusă societății, müe și la gară. Sigur, dacă era vreun pensionar de ăsta educat de PSD, probabil mergea. Doar că s-a dus, a făcut scandal pe la ăia, ca să află, SURPRIZĂ, s-a strecurat o mică eroare, asta e, doamnă, mai și greșim, suntem oameni, ce vreți.

Anyway, mergând mai departe, poate nu știați, dar pensia nu o iei din prima lună de la ieșirea deciziei. Nu. O iei după 3 luni. Așa că și-a încasat prima pensie de-abia luna asta. Ce faci dacă ești pensionar de ăla normalu’ și nu ai alte venituri și nici cine să te ajute? Nasol, mănâncă cozonac.

După ce a luat pensia, la câteva zile, a primmit și o hârtiuță în poștă, că trebuie să meargă la casa de pensii și să depună cerere să i se vireze pensia și pe ultimele două luni, altfel, fiți atenți, EXPIRĂ și nu mai are dreptul să încaseze acei bani, care vor fi virați la bugetul de stat.

Apăi ftți morții mă-tii, USL.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.