Un singur lucru mai am de spus de cazul Morodan și consumul de droguri la volan și am încheiat.
A apărut rapid și un filmuleț, tras din cel mai bun loc posibil, la o calitate superioară, fix cu momentul arestării tipei. Ce întâmplare, cumva, poliția a știut să oprească mașina care circula undeva pe banda din mijloc și, total întâmplător, cineva filma cu zoom nu tocmai de telefon, exact în locul ăla, de la înălțime, să se vadă tot. Sigur. Doamna Morodan, vedeți că aveți prieteni buni. zic și eu.

Second. A scris Morodan o chestie din care rezultă că ea e victima și lumea este rea și alea. Serios, o înțeleg. Am fost jos și eu și singurul lucru de care mă puteam agăța erau tălpile care se repezeau să mă lovească peste cap. Știu cum e să fii la pământ.

Dar smfm dacă le înțeleg pe comentatoarele de la postare. Cum să lași, ca prim comentariu, BRAVO, FATĂ? Bravo ce? Că erai droggy la volan de nu te puteai ține pe picioare? Bravo că ai refuzat să ți se recolteze probele sanguine? Bravo că ai provocat accidente? La ce spui Bravo, mai exact? Iar restul, nu mai zic. Ești o ființă puternică, verticală, incredibil.

Doamnelor, mă scuzați că vă spun, dacă vă recunoașteți pe acolo, dar sunteți proaste de pute pământul sub voi. Nu vă doresc să vă ajungă soarta celor uciși de Șerban Huidu, ca să înțelegeți ce pericol înseamnă un drogat nebun la volan. Dar cine știe.

Later edit: a aparut, evident si Cristian Manafu, promotorul cancerului online. Monica Felea e o spamerita care are impresia ca lucreaza pe cultura, nu pe vandut bilete la cinema.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.