La Cabana Trei Brazi se poate. Se poate și servire rapidă, și mâncare cât de cât decentă. Deși e în vârf de munte. Dar dacă se vrea, se poate.

Altfel, suntem bine sănătoși, munții notri sunt defrișați fără milă.
Cei care ați fost pe jos vreodată la Cabana Trei Brazi să nu vă așteptați să mai recunoașteți locurile. Pentru că ele arată cam așa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

9 comentarii Adaugă comentariu

  1. isi merita numele! :))

  2. #2

    Sa vedeti in Bucovina ce dezastru ecologic este in plina desfasurare, zinic pleaca spre Constanta Port nummai din jud. Suceava aproximativ 40 de TIR uri cu cherestea.

    • #3

      stiu, am trecut pe acolo, te doare sufletul

    • #4

      La fel ca şi în cazul aurului, gazului sau petrolului, lemnul este o resursă. Se exploatează. Get over it.

    • #5

      Bai desteptache, orice resursa trebuie exploatata responsabil, ca sa avem si la anu’! Nu zice nimeni nu taiati, dar taiati responsabil, organizat, si, mai ales, reimpaduriti, la naiba. Altfel ne trezim fara paduri si cu tot ce deriva din asta, gen desertizari, alunecari de teren, poluare etc.

  3. #6

    Pe vremuri ma intrebam de ce se numeste Cabana Trei Brazi dar acum…chiar numai trei brazi o sa ramana si o sa stim fara semnele de pe munte ca acolo e Cabana Trei Brazi. Oricum pe mine m-a uimit ca in 1990 nu exista nici o casa pe marginea drumul pana la cabana. Prin 2000 deja era vila langa vila pana sus.

  4. Se defriseaza cu nesimtire si apoi ne miram de alunecari de teren, de micile tornade, de torente care in timpul unei ploi de vara distrug totul in calea lor, in doar cateva minute …

  5. N-avem nici lemne. Lemnul se duce la straini pentru ca mai apoi sa-l cumparam de la IKEA ca noi suntem prea smecheri ca sa muncim.

  6. Foarte trist!