Noi, ca oameni și ca persoane, unici, fiecare, în felul său, avem o problemă majoră legată de percepțiile față de ceilalți unici din jurul nostru. Suntem, zi de zi, dezamăgiți de cineva, dintr-un singur motiv. Avem impresia că cei de lângă noi își vor calibra acțiunile în funcție de valorile și gândurile noastre.

Și, în 99% din cazuri, ne dăm seama că nu avem aceleași valori, nu avem aceeași educație, nu reacționăm la fel, în varii situații (sigur, exceptăm fight or flight), nu râdem la aceleași glume, nu plângem la aceleași înmormântări.

Nu vă mai setați așteptări de la cunoscuți sau cvasicunoscuți. E singurul mod prin care vă puteți scuti viața de dezamăgiri, după hiperașteptări. Iar printscreenul de mai jos este o demonstrație a ceea ce zic. Lumea e ultragiată că ăia vând poze topless, legal, cu fiica lor moartă. Pentru că își bazează așteptările pe reacțiile lor la evenimente și, surpriză, alți oameni și femei, au alte reacții.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.