Buna,
Uite mai jos cateva poze cu baietii care au intrat azi cu masina in mare pe plaja de la Corbu- care e rezervatie naturala, adica e interzisa pana si camparea, nu mai zic de drifturile in mare.
Cobor eu frumos pe plaja in seara asta, nici nu ma asez bine pe nisip ca aud un huruit groaznic de pe mal. Niste bajeti ramasesera impotmoliti cu audi-ul in mare. Da, IN MARE. Si o calcau ca disperatii, pana a inceput sa iasa fum din motor. Moment in care am crezut ca renunta. Dar cocalarul e un supravietuitor. Isi cheama intariri. La scurt timp a venit o alta masina -cea neagra, nr de inmatriculare se vede in poze. Nu a reusit sa ii tracteze. Asa ca a venit o alta masina -probabil apartinand altor ghiolbani campati ilegal pe plaja. Si au facut un trenulet frumos. Moment in care un coleg curajos de camping, Casian, le-a facut pozele atasate. Toata scena a durat vreo ora, timp in care Casian a sunat la toate institutiile posibile si imposibile, incercand sa semnaleze problema. A sunat la: 112, politia CT, apele romane, rezervatia naturala delta dunarii, politia navodari, politia Corbu. Ai in printscreenuri toate telefoanele si rezultatul lor. Au trecut peste 2 ore de atunci. Concluzia: dl Dinu de la politia Corbu ne-a explicat politicos -ca asta trebuie rezolvata de Rezervatia Delta Dunarii. Care nu raspund neam. Intre timp am aflat ca incidentul trebuie semnalat la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Care are program de vara vinerea, adica pana la ora 14 – ca nah, e concediu, frumos. Dar au un sediu frumos, nou, numa bun pentru lasat robotul telefonic la munca- atasata. Sunt curioasa daca maine vor raspunde. Intre timp, cocalarii au tractat masina si s-au carat linistiti. Si noi am ramas ca prostii cu robotul.

Voi posta si pe fb-ul meu asta, dar as aprecia daca ai duce mesajul nostru mai departe cum crezi de cuviinta. Poti folosi numele meu si al lui Casian.

Ma duc sa beau. Of. Ce voma de tara.