copiii sunt viata

Va rugam insa, pe aceia dintre dumneavoastra care sunteti clienti ai Magazinelor Profi, oriunde in tara, dupa ce va faceti cumparaturile sa va opriti un minut langa infochioscurie aflate in magazine si prin scanarea bonului de cumparaturi primit la casa de marcat sa alocati proiectului nostru: ,, Ne pregatim pentru Viata!’’punctele primite gratuit pe bon.

Fiecare bon scanat, pana la data de 25 octombrie 2015, ne aduce mai aproape de infiintarea unui centru de terapie pentru copii cu autism cu varste de pana la 18 ani si a unui afterschool pentru copii proveniti din familii cu venituri reduse, aflati la un pas de a abandona scoala.

Si pentru ca vorbeam de acordarea de ajutor altor familii, serviciile de terapie si afterschool vor fi GRATUITE! pentru 50 de copii care se vor inscrie in program.

mai multe detalii despre cum ne-am gandit sa ajutam prin acest proiect gasiti pe site-ul nostru
www.sprijin-autism.ro la pagina dedicata proiectului ,,Ne pregatim pentru Viata!’’

Nu știu ce înseamnă să ai un copil autist. Știu doar spaima prin care treci când ți se spune că e posibil ca puiul tău să fie ireversibil grav bolnav. Și nu mai vreau să simt asta vreodată, pentru că e cumplit.

Nu e complicat. Dacă faci cumpărături la Profi, lasă un minut din timpul tău și fă chestia de mai sus.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.