Am ajuns să cred, cu multă sinceritate, că târfele analfabete și cocalarii mafioți vor câștiga alegerile întotdeauna în rămășița asta de țară. Nicio săptămână fără să vorbim despre USR+.

Oamenii ăștia chiar nu înțeleg cu ce se luptă și ce trebuie să facă pentru a contracara. UN grup abulic de hipsteri preia mesajele PSD și le transmite și le amplifică pe internet, pentru că e funny, pentru că e memă și uite câte likeuri primim.

Și continuă, tâmpește, să facă campanie electorală care se adresează exclusiv bulei din jurul lor. Neînțelegând, nici în al 12 lea ceas, că nu fac decât o mare labă n cerc, iar ăștia care le dau like deja îi votează, nu au nevoie de meme tembele.

Pentru că PSD nu lucrează cu internetul. PSD lansează mesajul către cei pe care îi țin de 30 de ani în întuneric și sărăcie. Oameni care sunt, efectiv, proști, pentru că nu au educație. Oameni care nu au internet, nu știu ce e aia memă, facebook sau glumițe sexy. Oamenii ăia cred acum că USR le vor fura frigiderele. Pentru că sunt proști.

Ce face USR? Ce să facă, face o memă haioasă, ia 200 de likeuri și gata, problema e rezolvată. Sau mai arată cât de proastă e Veorika. Tot într-o memă. Fără soluții, fără nimic, doar Muie PSD. Nu ieșit la tv cu mesaje corective, nu mers direct și organizat conferințe de presă în aceleași orașe pe unde mănâncă căcat Dragnea, în care să explice, CA LA PROȘTI, pentru că proștilor li se adresează, că Dragnea e un jegos și minte.

Nu, ei fac meme în bula de facebook și își încălzesc sufletele la labă în cerc. Pentru că așa câștigi voturi la țară frecând, elegant, cârnatul liber de pe facebook.

Nu am, băi, suficiente cuvinte, serios, mi se termină lexicul…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.