Acum mulți ani, vreo 8-9, cred, un limbric pe numele lui Mircea Badea, vedetă tv și fost falimentator de fabrică de cribituri, a decis că e momentul să își lanseze un blog. Auzise el că bloggerii sunt pe val și că fac bani, el tocmai începuse să se obișnuiască cu gustul de căcat al dorsoului varanian, prin urmare, câștigurile erau încă mici iar el avea nevoie de un impuls financiar în viață.

Și cum s-a gândit el să se lanseze în viața online? Așa cum se gândește, desigur, orice limbric, înjurându-i pe bloggerii tari ai vremii respective, adică Visurat, Zoso și, desigur eu. Și nu doar înjurându-i pe blog, nu. Luând, în jegul de emisiune pe care îl făcea, articole și fotografii de pe siturile noastre, despicând firul în 4 la orice propoziție, ca să ajungă la concluzia că blogărașii sunt de căcat iar el este ceea ce trebuie în piață.

Nici măcar asta nu ar fi fost o problemă, era doar un alt idiot cu internet, asta e, în fiecare zi te lovești de ei. Doar că imbecilul lua fotografii cu soțiile noastre, le arăta la televizor, în emisiune, cu mențiuni gen Ia, să vedeți și voi cine sunt, bătându-și joc în mod grosolan de familiile noastre, cu remarci de necrezut la adresa unor femei care nu aveau nici în clin, nici în mânecă cu el, având, drept singură vină, relația cu noi, totul pentru a ajunge sus și a face și el un ban în plus.

Timpul a trecut, Mirciulică a găsit și el, în sfârșit, o posesoare de vagin brumat care să vrea să se mărite cu el. A reușit să treacă peste faptul că posesoarea era supra utilizată, inclusiv de prieteni de-ai săi, gen Turcescu și a mers mai departe, mândru și fericit. Între timp, a făcut și un copil, despre care afirmă, iarăși, că ar fi al lui, ca și posesoarea mai sus menționată.

Ce voiam să zic.
Mirciulică, deși își aduce singur copilul în prim plan și îl transformă în eroul negativ al prostiei sale, reacționează destul de brutal la miștouri.

Ia spuneți, domnul realizator TV, când făceați mișto de hidosul căzut pe munte și de nevastă-sa, nu erați atât de ultragiat? Sau când numărați la TV, oră de maximă audiență, firele de păr de pe mâna Denisei Bârgău, după care, la CNA să spuneți că era de interes public ce ați făcut, cum stăteam cu ultragierea? Când compătimeați copiii, care aveau ghinionul să crească cu asemenea părinți, tot la tv, nu erați atât de supărat?

Acum e vorba de copilul tău, lepră? Familia ta? Ne pare rău, nu e vina noastră că ai decis să te însori cu trupele aeropurtate, băiețaș. Bine, băiețas doar mental, că ai 45 de ani, ieși pe tv dat cu făină pe față de zici că ești o chiflă ca să nu ți se vadă trăsăturile marmoreene.

Viața e grea, Mircea. Și ești doar la mijlocul ei.

Ca idee, între timp, miza imbecilului, situl mircea-badea.ro, s-a dus la ghenă și l-a pierdut, evident, din cauza valorii foarte mari a scriitorului și a celor care îl citeau. Știți cum e, pe facebook sunt animalele, dăm like și muie, e ușor, cititorii de blog sunt ușor mai pretențioși, nu îi ții doar cu maroul de pe limbă.