Nu înțelegeați de ce, deși în plin scandal uriaș de corupție, Sepp Blatter (da da, haha) a insistat să fie reales președinte, deși la ultimele alegeri declarase cu gura lui că e ultimul mandat pentru care mai candidează?

Uitați de ce:

Due to existing Fifa rules on the notice periods required for elections and for candidates to present themselves, the election may not take place until at least December.

“While the timing will ultimately be up to the executive committee, the timing of election is likely to be between December and March [2016].”

Blatter s-a ales, cam cum se alegea Mitică Dragomir la Liga 1, după care și-a dat elegant demisia, spălându-se pe mâini precum Pilat din Pont.

Și uite-așa, timp de un an, acolo va fi un haos complet, nimeni nu va mai răspunde de nimic, suficient timp ca toate urmele să fie șterse și totul să se transforme în alb imaculat.

Acum, prin prisma corupției uriașe de acolo, parcă se vede cu alți ochi refuzul constant al lui Blatter de a introduce verificarea electronică a meciurilor, din acel simpatic motiv că astfel se distruge spiritul meciurilor.

Pentru că da, când joci pe sute de milioane de dolari, e important să poți să știi că arbitrul tău va decide corect și atunci când trebuie.

Da, epoca Blatterului a apus.

Via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.