Zi de zi realizez ca Eugen Secmarean ar putea fi unul din putinii PR-isti din Romania. De-abia am postat scamul Cosmote şi am primit pe mail poziţia oficială a COSMOTE.

Raiffeisen, pe de altă parte, încă tace, că poate scade afacerea, nu?

Comunicatul:

Urmare a tentativelor de fraudă prin diverse mijloace de comunicare, inclusiv prin mesaje scrise sau apeluri telefonice, S.C. COSMOTE ROMANIAN MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A. („COSMOTE”) doreşte să prevină şi să întâmpine astfel de acţiuni prin care persoane neautorizate, care nu reprezintă interesele COSMOTE urmăresc inducerea in eroare a utilizatorilor COSMOTE şi obţinerea de câştiguri ilicite.

Întrucât COSMOTE nu solicita niciodată clienţilor săi prin mesaje scrise, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalităţi, informaţii referitoare la coduri de reîncărcare sau numere de conturi bancare şi nici nu solicită plata urgentă a unor alte sume de bani decât cele datorate in conformitate cu contractul de abonament sau in conformitate cu regulamentul loteriilor promoţionale organizate de Cosmote, in vederea intrării in posesia unor premii puse in joc prin eventuale promoţii COSMOTE, COSMOTE vă îndeamnă:

* Să nu furnizaţi niciodată către persoane necunoscute sau chiar către persoane care se recomandă a fi angajaţi COSMOTE, informaţii de natură confidenţială (parole personale de acces la contul de abonat; conturi bancare; coduri de reîncărcare pentru cartele preplătite; etc.);
* Să nu daţi curs niciodată solicitărilor exprese de a achiziţiona diverse cartele reîncărcabile şi de a comunica codurile acestora de reîncărcare in scopul de a primi diverse premii sau bonusuri/ facilităţi;
* Să nu răspundeţi solicitărilor de a efectua plata urgentă a unor sume de bani pentru a intra in posesia unor premii câştigate in urma aşa – ziselor campanii organizate de COSMOTE sau de terţe părţi.
* Să nu daţi curs solicitărilor exprese de a tasta pe aparatul telefonic diverse coduri pentru a beneficia de anumite oferte.

Mai mult, vă aducem la cunoştinţă că toate apelurile şi SMS-urile oficiale prin care Cosmote se adresează utilizatorilor săi sunt iniţiate doar de pe numerele de telefon 0766121234 sau 0766121818 pentru apelurile telefonice, şi respectiv 1234, 1818 sau „COSMOTE” pentru SMS-uri.

Daca identificaţi o tentativa de fraudă vă rugam să ne informaţi la numerele de telefon 1234 (apelabil din reţeaua Cosmote), sau (021)404.1234 şi 0766.12.1234 (apelabil din orice reţea) şi să vă adresaţi organelor de Poliţie, urmând ca S.C. COSMOTE ROMANIAN MOBILE TELECOMMUNICATION S.A. să pună la dispoziţia acestora informaţiile şi documentele solicitate şi disponibile in evidenţele noastre.

Multumesc pentru intelegere

Eugen Secmerean

PR Account Manager

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.