Acum vreo 12 ani, când vloggerii de astăzi serveau masa cu biberoanele din dotare și aveau, ca parte a igienei personale, mâna mamei și o hârtie igienică, eu aveam un site pe care făceam vlog, site numit Arhi.TV. A fost o chestie foarte mișto care, la momentul respectiv a prins foarte bine și toți erau la modul waaaaaaaw, ce tare, deci poți să faci și așa ceva?

Din păcate, proiectul meu nu avea și o finalitate. Erau începuturile online-ului, ideile mele erau zero conturate, încă priveam destul de năuc în jur și, în plus, celebritatea de peste noapte mă făcea să mă simt un mic zeu al internetului, fără de care nu se mai mișcă nimic în jur.

yadayadayada, la un moment dat nu am mai pus nimic pe site și, din lipsă de interes, am pierdut domeniul, uitând să îl reînnoiesc. După care, datorită prostteveului, am pierdut și contul de youtube căruia îi asociasem și cele câteva sute de filme din seria Arhi.TV. Cum, nu știți? ProTV m-a chemat la lansarea unei super emisiuni de ale lor, mi-a dat în scris, în mail, că pot să filmez ce vreau și să public, după care idiotul care se ocupa de contul de youtube al protv mi-a reclamat toate filmele pentru furt, iar yt mi-a închis contul. Aveam, probabil, aproape 1000 de clipuri personale pe care nu am mai reușit să le recuperez. Pentru că idiotul de angajat al protv nu a dorit să răspundă claimurilor mele. Mersi, protv, sper să crăpi în chin.

Am încercat să îl recuperez de la mizerabilii chinezi care mi-l suflaseră, mă costa 50 000 de euro. Să fim serioși, nu i-am dat eu 5000E arhitectului nătăfleț care deține arhi.ro, darămite 50 000 unui constipat mâncător de orez. Și timpul a trecut, domeniul meu stătea tot la chinejii vieții, care plăteau, stoic, cei 30 de dolari anual, sperând că se vor îmbogăți.

Well, cu ajutorul unor prieteni cunoscători, în sfârșit, am putut să îl eliberez de sub jugul hackerilor Republicii Populare Chineze.
Și e al meu. Nu, nu o să mai fac eu vlogging, așa cum este înțeles acum. Sincer, mă uit cum se chinuie Mariciu, cu maxim câteva mii de afișări, după atâția ani de muncă zilnică, depășit până și de copilul de 10 ani al lui Manafu, încât realizez că vremurile sunt altele și că, cu siguranță, e nevoie de ceva diferit. Poate vom găsi ceva diferit, cine știe.

Dar, până atunci, am adunat pe el clipurile care mi-au mai rămas pe interneți, clipurile din #viațacuLuna și clipurile celor doi Răzvani pe video din viața mea, RăzvanBB și RăzvanTvDeCe. Și or să mai fie, va fi propriul meu compendiu de video, conform gusturilor personale.

Așa că, #viațacuLuna pe ArhiTeVe

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1439977879453464/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
link direct