Făceam, mai demult, un rewind de genul acesta, la final de an, dar m-am oprit când a început pandemia, nu avea niciun sens, ce drac să recapitulezi și să scrii când, în jurul tău, mor oameni cu zile. După, a venit războiul din Ucraina, unul din cele mai epuizante momente, în timp, din viața mea de blogger, am scris, cred, câteva mii de postări pe temă, de-a lungul lui 2022, am avut nopți nedormite urmărind situația, până când am cedat, efectiv, fizic și psihic și am abandonat.

2023? Nu a părut vreun an senzațional, nu am avut nicio secundă tentația de a spune, ĂSTA E ANUL MEU! Ce am reușit, în anul ăsta? Păi, în primul rând, am reușit să îmi cristalizez acea idee pe care am enunțat-o și aici. Nu ai ce scrie, nu scrie. Și nu scriu. Și nu se întâmplă nimic, nu cade lumea în jurul meu, nu explodează faxul de la news.ro, nu moare nimeni ci, cel mult, creează așteptare în rândul cititorilor care, la următorul articol, sunt chiar mai implicați. Nu e afectat nici măcar traficul, care stă și el pe la un 30k zilnic, dar bănuiesc că, în era social media, cu melearde de followersi, ăștia 30k sunt relevanți ca trabantul pe lângă ferarri.

Am selectat mai la sânge în comentarii, am banat mulți oameni care veneau aici doar pentru a-și expulza frustrările neîmplinirilor sexuale. Cred că se vede, au apărut mai mulți cititori vechi, transformați în comentatori noi, care au început să dea, timid, semne de existență. Sunt ferm decis să continui politica asta, pentru că vreau să fac aici un loc la fel de zen ca mine, în aceste momente.

Din păcate nu, încă nu am reușit să mă îmbogățesc, cel mai probabil o să mor sărac. Asta e, poate câștig la loto. În schimb, sunt bogat sufletește. Copiii mei cresc, sunt din ce în ce mai mari și mai aproape de maturitate. Și se strânge carnea pe mine când îmi dau seama că vor mai fi puii mei doar foarte puțin, după care voi rămâne singur și gol. Am noroc că cea mică încă e chiar mică, așa că pot să îmi exercit rolul de cloșc încă multă vreme de acum încolo, nici nu cred că supraviețuiesc eu atât.

În rest, sincer să fiu, nu doresc să scriu mare lucru. Nici despre mine, nici despre familia mea. Nu cred că interesează pe nimeni și nici pe mine nu mă interesează să mă pun sub vreun reflector.
Fiți mai calmi, fiți mai blânzi, încercați să fiți fericiți alături de cei pe care i-ați ales să vă fie familie. Bucurați-vă de viață și trăiți-o ca si cum ați avea doar una.
Pentru că, surpriză, doar una aveți.

Peace.

LE: Din punctul meu de vedere, mă consider în concediu, deci dacă scriu ceva, bine, dacă nu, iarăși bine, știți cum e. Încercați să vă savurați concediul și sărbătorile, vine un an nou care va fi mai teribil decât 2023, deloc ușor, deloc plăcut.

@eusuntarhi

Its that time of the year, when we sprea joy and shit

♬ Jingle Bell Rock – Glee Cast

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.