Joia trecută , fiind la Cluj, am zis s- îmi iau o pereche de ghete, că na, acolo e Clujeana, marcă de renume mondial, chestii.
Nu am găsit la Clujeana nimic care să îmi placă, dar am luat de la magazinul de vizavi, Căprioara, niște ghete superbe.

Pe care am dat să le plătesc cu cardul. Surpriză, cardul nu merge, cică tranzacție refuzată. No, ce să zic, abandonez, deși știam că am bani pe card, chiar prea mulți, îl chem pe Andrei, care achită cash și plec.
Numai că pe drum îmi trece prin cap ideea să dau pe la un bancomat, să văd ce sold am.

Iarăși surpriză, banii pentru ghete fuseseră trași din cont. Sun pe nevastă, fiind cardul ei, ea merge la bancă, blochează tranzacția, ăia zic că da, a fost o tranzacție de la magazin, deci totul în regulă.

Problema e că azi, după 10 zile, banii încă nu îmi sunt virați pe card înapoi. Că nu știm când, că procedurile durează, că asta e, CĂ E VINA MEA CĂ NU AM FOST ATENT și alte dume. E clar că după experiența asta, cumulată cu alte chestii, renunț la acel card, mai ales că e de credit.
Dar, dacă a mai pățit careva chestia asta, mai am șanse să îmi văd banii? Sau o să fiu purtat pe drumuri până o să mă plictisesc și gata.

LE: Un update descriptiv

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.