Începând de astăzi, voi face, teoretic, câte o variantă audio a articolelor, pentru cei ce nu pot să le citească, la momentul când intră pe site. Nu îmi place soundcloud, așa că vor fi pe youtube și facebook, sub formă de clip. Nu este vlog, este un transcript relativ strict al textului și atât, este doar pentru utilitatea sitului, deci dacă citiți textul, nu vă interesează clipul.

Mihai Goțiu, Claudiu Năsui, Andrei Caramitru, Cristina Prună și Elena Tudose au fost aleși de către Comitetul Politic al USR să fie membri ai Comisiei de Politici Publice care va elabora programul de guvernare al Alianței USR-PLUS, informează Mediafax. Comisia va mai fi formată și din cinci membri PLUS și va avea ca obiectiv elaborarea unor politici publice comune pe teme precum reforma constituțională, statul de drept, educație, sănătate, infrastructură, politca externă sau apărare.

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns, serios. Ok, pot trece cu vederea peste somnorosul Goțiu, la urma urmei, a fost de o inofensivitate rară, a reușit să doarmă în parlament mai mult decât Johannis la Cotroceni, măcar nu a plecat în TOATE excursiile posibile. Dar Andrei Caramitru? Și nu, nu credeți că A FOST ALES de cineva. Andrei Caramitru a anunțat din 25 ianuarie că a intrat în USR cu acest scop.

Îmi repugnă maxim variantele ipsative de lideri oferite troglodiților votanți, indiferent de culoarea lor politică. Și nu reușesc să înțeleg, de ce, tot timpul, lumea se învârte după coadă, ca un orouboros canin care și-a pierdut logica, lăsând să privim aceleași fețe lugubre, de tenebră proastă. Nu există alți oameni? Funcționăm gematric și avem doar un număr finit de combinații?

Cum poți ieși, la modul serios, în public, cu Andrei Caramitru reprezentant, fiind chiar cel ce va elabora programul de guvernare al alianței?

Ce vedem de aici? Un râtan agresiv, ținut în spate de tăticul director de teatru pe viață și erou al revoluției iliesciene, cel ce îi șoptea bardului Dinescu să se prefacă că lucrează, care știe că accesul la putere și bani se face rapid dacă ești porc și ai spate.

Andrei Caramitru e porc și are spate.
Acum face programul de guvernare al USR-PLUS. Da, știu, nu trebuie să spunem de rău despre ei, pentru că ei sunt alternativa etc.
Așa e. Să trăiți, domnu’ Caramitru, sunteț un minunat și o să vă votez cu 2 mâini.
Și 3 picioare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.