Tare bine e să ai dreptate. Dacă tot am început ieri cu amintirile imobiliare, hai să ne aducem aminte de postul meu din 15 septembrie 2008.

Frumos, nu-i așa, cum luptă rromânii pentru drepturile lor, Insula Șerpilor, pământ rromânesc, etc. Știți cine are dreptul de exploatare a acelui platou? Firma privată Rompetrol.

 

Desigur, aşa cum e şi normal, imediat au apărut specialiştii:

Prothero a scris pe 15 Septembrie 2008 e

Scuze, dar nu văd cum statul rromân (asta a fost pentru comentatorii de mai sus) ar putea încheia contracte pentru un teritoriu care nu îi aparţine.

Din câte ştiu eu insula a fost cedată în 1948 către URSS. Contractul respectiv e anterior acestei cedări?

Din câte am înţetes eu o licitaţie în vederea concesionării va avea loc după eventuala câştigare a procesului de la Haga.

Someone a scris pe 15 Septembrie 2008 e

Arhi, ce dreaq mah, în argumentaţii dintr-astea nici măcar Brucan nu mai credea după ce a plecat de la Scânteia. Sau chiar niciodată, nu sunt sigur.

Şi altele.

Între timp, rromânia a câştigat, Patriciu are dreptul de exploatare de la celălalt mafiozzo, Tăriceanu, criza gazelor a fost şi ne-a arătat ca fără resurse prorii, o sugem frumos.

Dar specialiştii rămân în continuare şi sunt sigur că mi se va explica la fel de doct că de fapt e o mişcare genială ce tocmai s-a întâmplat.

Ah, ador când dau aşa cu flit 😆