Am râs ieri cu sughițuri, la postarea ALinei Gorghiu, genunchizda de serviciu a PNL, doamna care a avansat în politică pornind de jos și ajungând la mijloc.
Câteodată am impresia că Alina Gorghiu a devenit prostul de serviciu din PNL, un fel de Iulian Bulai, cel care testează apele, să vadă cum sunt reacțiile.

Vă spun, a luat ieri Gorghiu 2.9k de muie în comentarii fără să clipească, de unde vedem că experiența politică a contat, a înghițit tot și a recidivat și azi.

La ora asta sunt doar 52 de intromisiuni orale, dar puteți merge să participați, e un demnitar român și are obligația de a vă percepe mesajele.

Ce este extrem de haios este că prostul de serviciu al PNL nu înțelege că noi încă o ținem minte de pe vremea USL, o știm, am văzut-o, am ascultat-o mințind copii la ușă, ȘTIM. Ceea ce nu o împiedice să mănânce desertul său preferat zilnic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.