primarul sectorului 3 e un mafiot

Când ieșiți din Brașov, nu vă zgârie ochii poarta aia roșie pe care scrie Consiliul Local Brașov vă urează drum bun? Nu de alta, dar mie mi-i zgârie de fac conjunctivită. Pentru că acel consiliu local e de fapt reprezentantul ales al populației din Brașov. Adică, dacă tu, ALES al populației vrei să dai un mesaj vizitatorilor, îl dai din partea celor ce te-au ales, celor ce te plătesc, nu din partea ta, că nu e din banii maică-tii sau a mătușii Tamara, să urezi tu.

La fel și primarul sectorului 3, care e ocupat să construiască, din bani publici, monumente care îi elogiază mărețele activități, cum ar fi bordurile, retrocedările de parcuri și construcția de malluri în ele, betonarea tuturor suprafețelor de iarbă din IOR sau astuparea cu plăci de marmură a rădăcinilor copacilor. După care le mai și marchează, pe banii acelorași fraieri care își plătesc impozitele.

Fiecare ștăbuleț, fiecare primăraș care face ceva pentru care a fost ales și plătit, ține să marcheze evenimentul cu un monument construit din bani publici, monument care să îi elogieze numele.

Oare o lege împotriva acestor mizerii nu ar putea exista?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.