Am fost și am cumpărat căruț pentru viitoarea membră a familiei Ametcea și, dacă tot sunt acolo, m-am gândit că, de la înălțimea achiziției a 3 (trei) căruțuri, aș putea să vă dau niște hinturi de achiziției.

Nu vă aruncați la scumpeturi fantastice decât dacă e neapărat necesar să vadă vecinii ce șmecheri sunteți și câți bani aveți voi. Chestiile astea sunt rezistente, indiferent dacă e McLaren, Chicco sau Bebeliss, pentru că nu sunt supuse la cine știe ce forțări. Duceți cu el un plod cam un an și ceva, zi de zi, după care din ce în ce mai rar. Știu unde e primul căruț cumpărat de mine, a schimbat vreo 6 generații până acum, e în aceeași stare în care l-am dat cadou.

Landoul este extrem de opțional, ridică costul unui căruț cu multe sute de lei și îl folosiți, efectiv, maxim vreo 3 luni, până începe viermușul să se miște și să se fâțâie. După aia, scoica și modelul sport sunt sfinte și o să stați ca fraierii și o să vă uitați la el, întrebându-vă Noi cu rahatul ăsta ce facem?

Nu cumpărați de pe internet decât dacă sunteți forțați de situație. Căruțul trebuie cumpărat cu doamna de mânuță. De ce?
Pentru că, în primul rând, trebuie să fie suficient de ușor încât să îl poată ridica. SĂ nu o dăm după garduri, ea va fi cea care va plimba cel mai mult echipamentul, îl va desface, coborî sau urca scări.
Second, ea trebuie să îl poată strânge și desface ușor, eventual cu o mână, dacă se poate, pentru cazuri de urgență. Degeaba e ferarriul căruțurilor, dacă îți trebuie un doctorat să îl desfaci, având un copil în brațe, eventual urlând, pe ploaie.

Luați în calcul modelul de strângere. E foarte important și pentru depozitarea în casă, dar și pentru portbagajul mașinii. Sistemul din poză, care se împăturește pe lung, inclusiv cu scaunul sport în el este cel mai avantajos. La fel, nu luați cu roți de offroad cu diametrul de 50 de centimetri. În primul rând pentru că nu faceți offroad și second, nu o să mai aveți loc în portbagaj de nimic. Și un copil mic vine cu 1 milion de porcării pe care trebuie să le plimbi, fie că mergi la Carrefour sau la țară, la părinți, ori în concediu, în Thassos sau la Mamaia, ca bogații.

În rest, ce să zic, naștere ușoară la toată lumea, se pare că anul acesta a fost un Valentin’s Day foarte productiv din punct de vedere al bebelușilor la hectar.
Și mai ziceți că trăiți rău.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.