Astazi se termina in Mamaia un targ de marochinarie si incaltaminte, Tintex, sau ceva de genul asta. Am trecut si eu pe acolo, poate gasesc ceva frumos la un pret atractiv. Ma bazam pe faptul ca, in mod normal targurile de acest gen sunt facute pentru strangerea relatiilor intre producatorii din diferitele colturi ale tarii, incheierea de contracte avantajoase pentru toate partile, si vanzarea promotionala de produse, la preturi atractive, pentru a fi tinuti minte si in continuare.
Supraiz, sau nu, preturile de la minunatul targ nu difera cu nimic de preturile din magazine. O geaca de piele de dama, de la 400 pana la 2000 de lei. Geci de barbati, 500 – 1500. Pantofi, ghete, cel putin 300 lei.
Adica, se calculeaza in stilul romanesc clasic. Avem unde sa vindem ceva? Bagam tare, ca vin prostii si cumpara, dam o teapa si plecam acasa. Nu o sa ne mai caute nimeni dupa aia? Lasa ca ne gandim la asta atunci, momentan sa ne vedem cu malaiul in borseta.
Afaceri de afaceri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.