O scrisoare a vestitei actrițe Ani Crețu către premierul TUdose, despre cum știe ea că e mai bine să nu îți vaccinezi copiii și nimeni nu are dreptul de a impune asta unui părinte.

Copilul MEU este al MEU al meu în totalitate până la 18 ani, după care îşi aparţine sieşi! Eu l-am primit în DAR de la Dumnezeu. Fiinţa umană nu aparţine nimănui în afară de părinţi, nicidecum unei „entităţi“ numită statul! (scris cu litere mici), căci el există prin mine, prin noi, cetăţenii acestei ţări!!! Statul NU este un uter comun, o mamă surogat ce ne dă copiii spre creştere! Copilul aparţine celor care îl iubesc, îl apără, îl hrănesc – părinţilor lui!!! Primul ministru NU poate confisca o fiinţă umană căci fiinţa umană este liberă (vezi Drepturile Omului). Primul ministru NU are dreptul să se pronunţe în privinţa mea ca părinte, întrucât el nu este abilitat să vorbească despre asta! Primul ministru are obligaţii şi NU drepturi. Are obligaţia să îmi asigure siguranţa individuală şi naţională. Are obligaţia să îmi asigure independenţa naţională. Are obligaţia de a proteja cetăţenii României şi graniţele acesteia. Are obligaţia de a respecta Constituţia ţării care este „Biblia“ oricărui stat de drept (iar declaraţia publică a domniei voastre o încalcă grav). Are obligaţia să îmi ofere un sistem sanitar decent, demn de o ţară capitalistă. Are TOATE obligaţiile din lume, dar nu drepturi!

Fix argumentația CpF. Copilul E AL MEU, PRIMIT DE LA UDMNEZEU etc.
E bine că apar vacile astea, pentru că ne arată exact unde se situează societatea și unde trebuie să lucrăm. E necesară o separare a apelor, pentru că, deja, viața cetății este mult prea afectată de analfabetism, religie și prostie purulentă.

Ați observat vreunul că majoritatea imbecililor care au opinii despre vaccinare sunt femei? SPune multe despre nivelul intelectual al acestui grup social.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)