hoti de buzunare

Buna Arhi,

Ca introducere, iti citesc din umbra blog-ul in fiecare zi (nu comentez) si am vazut ca ai mai facut cateodata fapte bune ca cea pe care doresc sa ti-o solicit, asa ca indraznesc: Astazi mi s-a furat portofelul cu toate actele mele in autobuzul 301! Nu aveam nici un ban in portofel, numai actele – a caror pierdere ma doare rau de tot! Daca vrei, te rog sa postezi pe blog acest anunt ca poate imbecilul care a furat a aruncat actele pe undeva si le gaseste cineva de buna credinta! Zona in care s-a intamplat furtul este zona podul Baneasa, in statia Aviatiei a coborat nenorocitul( B-dul Caramfil cu Burileanu)! Actele sunt pe numele Popescu Elena Cristina: buletin, permis conducere, talon masina, carduri ING pe numele meu si al sotului, carduri Transilvania, carduri Ikea, carnetul de donator,de farmacii si cardul de sanatate!
Ca fun fact – am fost in statia la care a coborat individual in speranta ca poate l-a aruncat pe undeva si gasesc actele macar si am gasit portofelul altei femei. Evident ca l-am luat si am reusit sa o gasesc pe Facebook si am anuntat-o ca i-am gasit actele.

Ma gandesc ca blogul tau fiind unul cu o deschidere foarte mare (in Bucuresti cel putin) catre publicul online poate exista o sansa mica mica ca cineva care iti citeasca blogul sa gaseasca aceste acte si sa faca o cascata fericita.

Iti multumesc anticipat indiferent daca postezi sau nu anuntul.

Cristina Popescu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.