Legat de aia cu minciunile lui Barna cu demisia, mă gândeam la o chestie.
De ce toată, dar TOATĂ lumea, acceptă minciunile politicienilor, din campania electorală și nu numai, ca fiind ceva normal și total acceptabil? Pur și simplu toți știm că suntem mințiți, știm că nu se va întâmpla nimic din acele promisiuni, știm că sunt aberații, dar nu reacționăm în niciun fel când nu se întâmplă nimic iar scuza e Eh, era campanie electorală, știi cum e.

Nu, nu știu cum e.
Dacă ești politician, beneficiezi de o grămadă de chestii, pentru a nu face nimic, în afară de a reprezenta interesele de clasă a mafiei care te-a adus la putere. Așa că, pe subpuncte, ce promiți în campania electorală, cu date și cifre, trebuie să nu se întâmple. La primul punct unde nu se întâmplă, îți pierzi mandatul și ești cercetat penal pentru sperjur. Simplu.

Și nu am mai avea minciuni. Evident, tot niște hoți vor fi la putere, dar măcar nu vom avea mascarada asta la fiecare alegeri, cu vom face, vom autostrăzi, vom pensii, vom rupe totul pe genunchi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.