Unde am mai văzut eu asta, tot în USR? Mmmm…unde?
Ah, stai, mi-am adus aminte. Da, l-am văzut când Barna a pierdut alegerile și trebuia să își dea demisia, pentru că așa declarase, dar nu și-a dat-o pentru că l-a cerut lumea înapoi, Dan Barna, p…ă-te pe noi!

Comportamentul ăsta de lingăi fanarioți este ceea ce ne distruge, ca popor, de sute de ani. Nu avem idee de verticalitate, de asumarea responsabilității, ne este imposibil să înțelegem demnitatea și cuvântul dat, astea sunt pentru proști, șmecherii se descurcă întotdeauna. Cum s-a descurcat Barna, de exemplu.

Râdeam de asta aseară, cu niște vagi amici, când ziceau că gata, își dă Cioloș demisia, că doar așa a zis. Sigur, oameni naivi și cinstiți, care nu înțeleg că promisiunea unui politician are valoarea unei fâșii de hârtie igienică gata găurită, la locul degetului și că mâine poate fi convins să nu lase corabia la greu, măreț cârmaci, dulce minune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.