Am și eu o întrebare de neofit în televiziune, iar printre voi sunt și oameni care lucrează în televiziuni, așa că poate chiar știți.

Pe history, bine, și discovery, dar la history mă refer, rulează încontinuu 2 emisiuni. Pawn Stars, cu tipul chel și Storage Wars. Desigur, am impresia că băieții aceia cotizează procentual la History, astfel nu înțeleg de ce 80% din timpul de emisie e acoperit de Pawn Stars.

Problema e alta. Băieții ăștia cu amanetul au multe sezoane. Multe. Și au vreo 30 de episoade pe sezon. AU avut un sezon cu 84 de episoade, dacă mai țin bine minte.

Și totuși, History rulează non stop, non stop, aceleași episoade pe care le dau de ani de zile, încontinuu. Pe bune, eu folosesc History pe timpul zilei ca sunet de background, mi se pare că muncesc mai bine. Sunt mereu aceleași episoade. La fel și la Storage Wars. Fix acum rulează unul din Storage Wars texas care a mai fost săptămâna asta de cel puțin 3 ori și de câteva sute de ori în ultimii ani.

De ce? De ce se repetă la infinit și nu se dau sezoanele normale? De exemplu m-ar interesa să văd Forged on fire, la rând, să nu fiu obligat să îl caut în librării. Dar nu pot. Pentur că, și dacă dau 2 episoade unul după celălalt, unul e din penultimul sezon, unul e din sezonul unu, repetat la infinit, de ajungi să știi și numele, locația sau coșurile de pe mâinile participantelor.

Lămuriți-mă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.