Bântuie de câteva săptămâni o mazetă cu Semnează inițiativa cetățenească Fără penali, în care ar trebui să semnăm o chestie prin care le este interzis accesul în funcții publice celor care au fost condamnați. Desigur, în spatele ei sunt USR și angrenați toți hipsterii care VOR SCHIMBA LUMEA.

Așa cum e și normal, nimeni nu explică nimănui că o astfel de inițiativă, după ce strânge numărul cerut de semnături, are o singură finalitate. În parlament, unde, dacă vrea parlamentul, care are dreptul suprem de legiferare, este discutată și aprobată. SAU NU. Dimpotrivă, se lasă să se subînțeleagă că dacă se strâng semnăturile, gata, problema e rezolvată.

Acum gândiți-vă cum ajunge în parlamentul cu majoritate simplă PSD-ALDE o astfel de inițiativă și care va fi finalitatea ei. Da, exact, vor vota penntru și o vor transforma în lege organică, care va schimba complet fața politicii românești.

De ce mă scot din minți tâmpeniile astea flower power?
Pentru că risipesc orice fel de spirit cetățenesc. Semnează pentru o inițiativă despre care noi știm că nu are nicio șansă! Astfel, tu ți-ai făcut datoria, noi ne-am făcut datoria, hai să mergem să bem o cafea la irishul de lîngă victoriei, că e mai aproape.

Oamenii nu sunt potențați către inițiative reale, către lucruri tangibile, către dărâmat primăria, guvernul și arat în loc, după care presărat sare. NU. ei sunt îndemnați să semneze, să facă voluntariat pe căcaturi fără sens, fără început și fără viitor. Dar câtă mândrie e și cum am reușit noi să facem chestii.

Sigur, nu poți spune așa ceva, pentru că apar tonții cu dar vai, de ce critici, de ce nu faci, dar implică-te, fă voluntariat, doar așa schimbăm.
Sictir, idioților. Vă detest cum detestă Dragnea pușcăria.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.