Lacrimile, tristețea purtată în tăcere, cuvintele și mesajele, toate au contribuit la decizia infractorului condamnat Jean Jipa, de a renunța la demisia de onoare, cea cu care făcuse tamtam în presa locală de zici că era cel puțin Trump prins cu minciuna.

Uitați-vă cu atenție la demisie. Citiți cu atenție mesajele pe care le-a primit pe facebook. Ea este românia reală, ei sunt oamenii ei, ei sunt cei ce sunt majoritari, nu bula voastră sau a mea. Ei sunt cei ce ies la vot și aduc la putere gunoaie ca acest Jean Jipa. Nu, nu sunteți suficient de mulți ca să îi învingeți, nu veți fi niciodată, prostia adună prostie. Simplu.

Dacă nu știți cine e Jean Jipa și vă e lene să căutați, e cel ce pusese mesajul acesta pe primărie.

Tot Jean Jipa e cel care are pe wallul de facebook, o poză omagială a lui Ceaușescu, pusă de aniversarea lui tov. Ceașcă.

Serios, citiți comentariile de la el de pe facebook. O să vă agraveze depresia, dar vă va ajuta să înțelegeți de ce aici nu ajută decât o apocalipsă, după care o nivelare cu plugul și grapa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.