Am scris de multe ori despre dejecțiile urât mirositoare din spatele Radio Guerilla. Exemple aici sau aici. Bișnița mafiotă a Guvernatorului Liviu Mihaiu, omul lui Vântu, cel ce a decimat Delta în perioada cât a avut-o pe mână, este cel mai bun exemplu de țeapă românească dată inclusiv statului. Vintilă explica pe îndelete ce fac băieții acolo.

Din păcate, publicul, cel ce trebuia să sancționeze, e format din clasicii români spălați pe netezimea cerebrală, indiferent de ce parte a baricadei sunt. Comentariile de la Vintilă sunt splendide și explică exact ce fel de oameni sunt în dot ro. Și aici, părerile erau de genul Da, nouă nu ne pasă, ei sunt cool și dau muzică bună și ce cool sunt. Ceva de genul Ce contează că desființează pilonul 2, noi oricum nu o să mai trăim, vom emigra, avem joburi bune la corporație.

Zilele astea, Dan Alexe a măturat pe jos cu vândutul de Dobrovolschi, întâmplător, la Radio Guerilla. Totul pornind de la afirmațiile lui Mihaiu, șmenarul lui Vântu, care, iată, își pune întrebări despre statul paralel și cum este el în românia și conduce din umbră.
Citiți, ascultați, că e interesant. Dan Alexe e un intelectual uriaș, iar Dobrovolschi este o goarnă pesedistă care nu își găsește cuvintele mai exact. Practic, s-a terminat cu Dobi de Dobro închizând emisiunea, pentru că nu mai avea cuvintele la el. De altfel, și alții au remarcat asta.

Cum vă simțiți acum, când realizați că ați fost TOT TIMPUL suporteri pesediști? Cum vă simțiți atunci când încă aveți căcatul ăla cu Avanpost Radio Guerilla pe facebook, știind că ați susținut cu ardoare pe niște unii plătiți cu bani furați de Dragnea și compania? Cum vă simțiți știind că susțineți niște unii care au furat statul, și-au furat partenerii, nu au plătit niciun leu datorii, după care au revenit curați și uscați, gata să fie Avanpost Trompetă PSD?

Da, știu, nu contează, man, dau muzică bună și sunt niște tipi atât de cool și toți sunt cool și muzica e bună și pe mine, la urma urmei, nu mă interesează politica, pentru că muzica e atât de bună și băieții sunt atât de cool…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.