Foto: Muntele

Nu mă mai uit la fotbal de foarte mulți ani. Nu urmăresc fenomenul, nu urmăresc clasamente, nu știu niciun jucător, antrenor sau altceva. Absolut nimic, nu mă interesează, de când totul a fost distrus de Sandu și Dragomir, cu complicitatea deșănțată a gunoaielor numite Copos, Becali, Badea sau Borcea. Am pus stop și gata, nu am mai servit nimic. Nu am nevoie de FCSB, nu mă interesează oile lui Becali, nimic din ce e acolo nu reprezintă echipa pe care am fost învățat să o îndrăgesc acum 40 de ani.

Mno, se pare că pauza se apropie de sfârșit. Armata își face echipă pe care vrea să o înscrie în Liga a 4 a. Au avut deja un meci amical, câștigat cu 3-0, cred. Cum s-ar zice, hai să vedem ce iese. Nu am foarte mari speranțe, dar, cine știe, poate mă înșel și chiar iese ceva bun.

Mi-e dor de Steaua mea și aș vrea să scap pentru totdeauna de mizeriile lui becali.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ciprian.muntele.7/videos/10154654997727761/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.