Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

8 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Șef FOA strongly disapprove that. Prea asimetric, prea de la tara.

  2. #2

    Sa nu postezi reteta asta pe un grup de bucatarie. Am postat eu ieri si parca am injurat maidanezii pe un grup de cutofili. Toate neatinsele mi-au sarit in cap.

  3. #3

    niste carnati afumati de la borcan sa bagi intre mamaliga si branza de burduf…..in rest #tatigateste e foarte bun!

    • #4

      de unde, mama, de la borcan, ca noi nu avem pe nimeni la tara:))

    • #5

      iei carnati afumati si ii bagi in untura pe care o faci pentru jumari din burta de porc la ceaun….ma rog eu mai fierb si burta impanata in zeama de varza cu piper si foi de dafin …tavalita prin boia dulce si mujdei….merge si cu aia alaturi

    • #6

      da, infarct coronarian…

    • #7

      si ficatul cat casa…stiu

  4. Bucovina te iubesc !!!